Siste nytt
Timebestilling
Kontakt
Gavekort
Stilling ledig
Klinikk og butikk
7.himmel Akademiet - hud og kroppsutdanning

Hårfjerning

 

Vi har hår nesten over hele kroppen. Hårets funksjon er flere:

Beskytter - begrenser varmetap fra kroppen når det er kaldt. Håret på hodet isolerer mot varmetap, og det samme gjør for eksempel skjegg. Hodehåret beskytter også mot de sterke ultrafiolette strålene fra sola og hindrer at hodebunnen ikke skal bli for varm. Øyenvippene beskytter mot blant annet støv, insekter og sterkt lys. Øyenbrynshårene beskytter ved blant annet å fange opp svette fra pannen og lede den til siden, slik at den ikke renner i øynene. Håret bringer også talg fra talgkjertlene og opp til hudoverflaten. Talg gjør at huden holder på fuktighet og bevarer sin elastisitet.

Hårfolliklene dannes iløpet av de første månedene i fosterlivet. Etter fødselen dannes det ingen nye hårfollikler.

Vi har flere hårtyper:

Lanugohår - bløtt, krøllete ikke pigmentert hår som foster har fram til sjuende fostermåned. Noen blir født med det, men mister det rett etterpå. 

Vellushår - Overalt på kroppen, unntatt under fotsåler, inni håndflater og på leppene. Noen vellushår forandrer seg iløpet av puberteten og fram til omlag 20-åresalderen og blir til Terminalhår.

Terminalhår , eller dekkhår, er det håret som etterhvert vokser fram på hodet, øyenbrynene, øyenvippene, under armhuler og rundt kjønnsorganene.

Hårvekst styres av hormonelle forhold og varierer fra person til person. Kvinner og menn har ulik hårdrakt på kroppen. Vi skifter hår hele tiden. Gammelt hår faller av, og nytt vokser kontinuerlig fram. Hvert hår vokser fram gjennom forskjellige faser.  

Vekstfasen - Anagen fase -  den mest aktive perioden i hårets livvsyklus.  

Overgangsfasen - Katagen fase - celledelingen går langsommere og stopper til slutt helt opp.

Hvilefasen - Telogen fase - håret vokser ikke. Når hvilefasen er over, faller hårstrået av. Håret vokser fortere om sommeren enn om vinteren, fortere om dagen enn om natten og fortere på kvinner enn menn. Hårvekst er avhengig av arvelige forhold og av etnisk bakgrunn. Blodtilførsel, hormoner, kosthold og stell er også faktorer som har betydning for hårets vekst.

I mange tilfeller ønsker man å få fjernet hår på kropp og i ansikt.

Vi har flere metoder for dette.

 

Hårfjerning med spesialvoks.

En kjapp og grei behandling for å fjerne hår forskjellige plasser på kroppen.Vi bruker et hårvekstreduserende middel etter behandlingen, som du også kan kjøpe med deg hjem for et optimalt resultat.Man anbefaler å gjenta behandlingen etter ca. 4 uker, og metoden tilpasses både ansikt og kropp. For at behandlingen kan utføres, må håret ha en lengde på minimum 0,5 cm.

Forming av bryn.

Er noe som er blitt mer og mer populært med årene. Med å designe brynene kan det skape et klarere blikk og åpent ansikt. Har du aldri prøvd? -Kun litt gjør en forskjell. Våre terapeuter er spesielt gode på forming av bryn!

Permanent hårfjerning

 

Elektrolyse

Uønsket hårvekst, spesielt i ansiktet hos kvinner, kan være et frustrerende problem som kan gi en sterk følelsesmessig belastning, usikkerhet og lavt selvbilde.

Mange kvinner sliter med et mer eller mindre stort hårproblem fordi de ikke vet hva som kan gjøres eller fordi de kvier seg for å starte behandlingen.

Har du gått lenge og kviet deg for å gjøre noe med det? En korrekt utført elektrolyse-behandling kan hjelpe deg med å løse ditt hårproblem.

Vi har spesialisert oss på elektrolyse fordi det er bare en korrekt utført elektrolyse-behandling som kan gi et permanent resultat. Uansett hud - eller hårfarge.

 

Elektrolyse er en behandling der man bruker strøm for å ødelegge hårpsekken. Vi bruker et apparat som heter Blend, det vil si at den blander 2 strømtyper. En mer sikker og effektiv  metode  for fjerning av uønsket hårvekst. Obs - ved epilasjonsbehandling kan en også oppleve at hårveksten øker i begynnelsen av behandlingene. Det er som regel for at kundene ikke er vant med å la hårene vokse ut. 

Det er viktig å være tålmodig når det gjelder behandling av hårvekst. Det tar tid å fjerne hår permanent.

Det er også veldig individuelt hvor mange behandlinger man trenger. Har man nappet hår lenge, er hårene mer motstandsdyktig.

Når man begynner på en slik behandling skal man IKKE nappe hårene igjen. Det gjør bare hårene verre. Det er bedre å klippe hårene ned hvis det blir for synlig og vanskelig å gå med. Hårene trenger ikke å være kjempelange rett før en behandling.

Det vanlige er å gå 1-2 uker mellom behandlingene. Har man veldig sensitiv hud bør det gå litt lenger tid imellom.

Det oppstår som regel en rødhet og litt hevelse etter behandlingen. I noen tilfeller også små blemmer, kviser som kan behandles med en antiseptisk krem.

 

Kom innom for å prate om du er usikker eller bare har noen spørsmål om dette med permanent hårfjerning.Vi er her for deg!

 

Syvende himmel AS • Tlf 75 50 45 50 • Fax 75 50 45 51 • englene@7himmel.no • Design: Whitefox AS • Webløsning: Seria AS  

Newsletter Facebook