Vår telefontid er
mandag - fredag
fra kl 0830 til kl 1600,og lørdag fra
kl 1000 til kl 1500

 

Anna Marie Karlsen
e-post:
Anna står i butikken og har vært med siden oppstart i 1998. Hun er vår gode støtte med mye erfaring som kommer godt med for alle oss som arbeider her.
Tove Nilsen
Butikk
e-post:
Tove arbeider også i butikken med bestillinger og kundemottak. Hun gjør alt for at du som kunde skal få det du trenger.
Monika Knudsen
Hud og kroppsterapeut
e-post:
Monika er hud- og kroppsterapeut. En dyktig og engasjert terapeut som gjør alt for at du skal få det beste resultatet.
Lisbeth A. Hanssen
Administrasjon
e-post:
Lisbeth har jobbet her i mange år som terapeut. Hun utfører elektrolysebehandlinger og er i administrasjonen samt med i opplæring og organisering av driften.
Grethe Valle
Hud og kroppsterapeut
e-post:
Grethe er hud- og kroppsterapeut hos oss og har vært her i mange år. Mye erfaring gjør henne en dreven utøver, - voksingen blir ikke så ille hos henne og hun er kjent for sine gode massasjer. Har spesialfelt også innen makeup.
Merethe A. F. Christensen
Faglig ansvarlig
e-post: merethe@7himmel.no
Merethe er medeier og terapeut med ansvar for det faglige. Hun gjør all opplæring og kvalitetssikring, -alltid med omtanke og kyndig hånd. Som terapeut jobber hun med både hud og kropp. Jobber mest med permanent makeup, elektrolyse og ansiktsbehandlinger.
Ida Øvergård
Hud- og kroppsterapeut
e-post:
Ida er ei Bodøjente som er kommet hjem etter utdannelse og arbeid i Oslo. Hun er en faglig engasjert terapeut som vi er svært glade for å ha med på laget.
Mona Wennberg Sandseth
Hud og kroppsterapeut
e-post:
Mona er vårt faglige anker med lang fartstid og erfaring fra alt faglig i bransjen. Hun er hudterapeut med flere spesialfelt som bl.a permanent makeup.
Mayuree Chaipol Antonsen
Massør / SPA-terapeut
e-post:
Lee (kallenavnet hun går under hos oss) er en meget dyktig massør med spesialutdannelse i Thai-massasje. Dette utfører hun med fantastiske resultater som har hjulpet mange.
Marit Ra
e-post:
Hud- og kroppsterapeut, fotpleier, Naturterapeut fra Andenes. Driver Nordlysklinnikken og er hos ca to uker hver måned. Hun gir fantastiske fotbehandlinger og fotsoneterapi!
Guri Andreassen
Daglig leder
e-post: guri@7himmel.no
Marte Staurbakk Tofte
e-post:
Hud-, kropp og SPA-terapeut, utdannet i 7.himmel Akademiet - vårt første kull. Marte står også i butikken og tilbyr Vippeekstantiion som sin spesialitet. Her er engasjementet på topp :-)
Amanda Torrisen Seivaag
e-post:
Amanda er utdannet i vårt første kull ved 7.himmel Akademiet. Hud-, kropp og SPA-terapeut. Med ro og sindighet behandler hun alle, dette gir mange fornøyde kunder :-)
 

Syvende himmel AS • Tlf 75 50 45 50 • Fax 75 50 45 51 • englene@7himmel.no • Design: Whitefox AS • Webløsning: Seria AS  

Newsletter Facebook