Siste nytt
Timebestilling
Kontakt
Gavekort
Stilling ledig
Klinikk og butikk
7.himmel Akademiet - hud og kroppsutdanning

                    

Ansiktsbehandling

Vi skreddersyr behandlingen etter dine behov og ønsker.

 

Vi gir også råd og anbefalninger for hvordan du kan ta best mulig vare på huden din hjemme.

Våre terapeuter blir kurset flere ganger i året for å holde tritt med det som skjer i vår bransje.  Det er mye! En slik utvikling er viktig for oss og for deg som vår kunde.

Vi har flere ansiktsbehandlinger på vår prisliste, det er ikke alltid så lett for deg å velge. Da kan det være greit å vite at terapeuten ser på din hud og hører på deg, for så å sette sammen en behandling slik at dine behov  og forventninger blir oppfylt.

I vår hudanalyse finner vi din hudtype og riktig behandlingsprogram til din hud.

Vi bruker et verktøy som kalles facemapping, en detaljert hudanalyse. Med facemapping jobber vi fra sone til sone i ansiktet for å kartlegge problemområder og finne ut hva huden din trenger for å ha en best mulig hud-helse.

 

Vi har flere spesial behandlinger til ansikt der vi legger peelinger, masker og andre produkter samt apparater som har en mer aktiv virkning og effekt på huden. Disse behandlingene kan gå på forskjellige hudtilstander og problemer, slik som akne, linjer og rynker, poser under øyne, slapp hud etc. Her er et par eksempler på våre spesialbehandlinger:

 

 

                                                                

 

                                                 "We take care of your dreams"   - Rosy & Maria CARITA

 

Filosofien bak Carita Haute Beautè er gjennomgående for hele hudpleieserien; alle produktene tilbyr skreddersydde løsninger for å bringe frem hver kvinnes unike skjønnhet. Carita er den eneste prestisjeserien i markedet som er helhetlig plantebasert. Alle produktene motvirker hudaldring uansett hudtype, samtidig som huden balanseres og pleies.

Produktene er effektive, men milde og gir nytelse for alle sanser.

Caritas skreddersydde behandlinger har lenge vært kjent for sine enestående resultater. Her kombineres hudterapeutens kyndige hender med eksklusive massasjeteknikker og avanserte produkter - samt de unike behandlingsverktøyene som har blitt Caritas kjennemerke.

I en Carita behandling blir det brukt en peeling som heter Rènovateur - et nærmest legendarisk produkt som har vært brukt til å eksfoliere huden siden 1960. Den unike formelen baseres på solsikkefrø og essensielle oljer av timian, nellik og sitron. Etterlater huden fantastisk myk med en strålende glød.

Idèal Pro-Lift - Avansert, teknologisk apparat hvor mild, vibrerende strøm anvendes sammen med et effektivt serum. Sørger for dyprens av huden, økt effekt av produktene samt at det stimulerer hudens celler og muskelfibre;

konturene løftes synlig og umiddelbart!

 

 

 

 

 

Syvende himmel AS • Tlf 75 50 45 50 • Fax 75 50 45 51 • englene@7himmel.no • Design: Whitefox AS • Webløsning: Seria AS  

Newsletter Facebook