Siste nytt
Timebestilling
Kontakt
Gavekort
Stilling ledig
Klinikk og butikk
7.himmel Akademiet - hud og kroppsutdanning

Hjelp til en rask dagmakeup,
eller få lagt den optimale makeupen
på den store dagen?

 

Vi har flere gode terapeuter som kan veilede deg med å legge makeup og å velge farger.

Vi bruker makeup fra bareMinerals, som er en komplett makeup-serie basert på 100% naturlige mineraler og er den reneste makeupserien på markedet. De mineralbaserte produktene er helt frie for konserveringsmidler, parfyme, emulgatorer, mineraloljer, kunstige fargestoffer, parabener eller andre kjemiske stoffer som kan gi sensitiv eller uren hud. Produktene er ikke testet på dyr.

Bra for huden

bareMinerals Foundation SPF 15 jobber med huden, ikke mot den. Flere av mineralene har pleiende effekter og motvirker tørr hud, hudirritasjoner og hudaldring takket være solbeskyttelsen. BareMinerals passer alle hudtyper, til og med sensitiv eller uren hud. Finnes i Original og Matt som er pulverform, og en kompakt Ready. Ready er det nyeste innen foundationene og inneholder SeaNutritive Mineral Complex, som er en unik kombinasjon av pleiende, mineralrike alger og tang, nøye utvalgte kaldpressede oljer og naturlige pigmenter.

Helt naturlig resultat

Med bareMinerals Foundations får du et helt naturlig resultat. Samtidig får du den dekningen du ønsker, slik at bl.a. linjer og ujevnheter blir mindre synlige. Gir naturlig glød og utstråling. 

Forebygger hudaldring

bareMinerals Foundation SPF 15 inneholder mineraler som gir høy UVA-beskyttelse og forebygger dermed hudaldring. Anbefales av den amerikanske kreftforeningen.

 

På en MAKEUP VEILEDNING legger vi makeupen mens vi forklarer steg for steg ut i fra hva du måtte ønske av farger og teknikker. Det legges først en dagmakeup og deretter forsterker vi den til en kveldsmakeup (hvis ønskelig), slik at du ser forskjell på hvordan det kan bli.

Vi tilrettelegger det slik at dette blir enkelt for deg å gjøre hjemme!

 

Forberedelse før den store dagen - Bryllup

 

Vi legger også BRUDEMAKEUP.

Da har vi først en time der vi går igjennom hva slags farger du ønsker / hva som passer. Så tester vi ut hvordan vi skal legge makeupen for den store dagen! Kjempespennende!

Så kommer dagen da vi skal legge makeupen din "på ordentlig"!! Dette er en stor dag, og du har som regel litt høy puls. Da er det godt at man kan la andre ta seg av makeupen, at du er trygg på terapeuten og vet hvordan makeupen blir.

Vi anbefaler å begynne ca 6 mnd i forveien av et bryllup med å forberede hud og kropp.

Begynn med en ansiktsbehandling der terapeuten anbefaler deg et opplegg med behandlinger og hvordan du skal følge opp huden hjemme. Det kan være akne problemer, grove porer, grå/gusten hud osv. Dette kan ta litt tid å få i balanse, derfor er det smart å tenke på dette en god stund før. Slik vil du få den optimale gløden til huden din før den store dagen!

Ikke glem armer, bryst og evt. rygg. Det kommer an på hvilken kjole du skal ha på deg. Det kan være greit at man får stelt huden på kroppen sin ordentlig. Mange sliter med nupper på armer/rygg som man syns er sjenerede i ermeløse kjoler. Da er det kjempelurt å jobbe med dette noen måneder i forveien. Terapeuten anbefaler hvordan du får best resultat på din hud.

Vi har også kroppsapparater som jobber med muskelstimulering og lymfedrenasje.

En kur med disse apparatene samt et sunt og godt kosthold og mosjon i noen måneder vil gjøre at du føler deg kjempe flott når dagen står for dør!

Les mer om kroppsapparatene bodyter og presor her.

Vi anbefaler også selvfølgelig brudgommen å tenke litt på seg selv før dagen. Få deg en skikkelig ansikstbehandling med råd og veiledning. Slik vil du også øke selvtilliten før du skal stå og vente på bruden på kirkegulvet. Ved fotografering er det viktig at også mannen har et matt og jevnt uttrykk. Litt foundation hjelper på.

En siste anbefaling fra oss er at dere tar vare på dere selv og får ned pulsen med et besøk i SPA. Gjerne dra sammen og opplev en skikkelig spa behandling. Lad opp til den store dagen med avslapping i Velværeavdelingen noen timer. Det er kjempeviktig for kropp og sjel!

Med ønske om at dere får en fantastisk og minnerik dag!

 

Hilsen englene på 7.himmel

 

Syvende himmel AS • Tlf 75 50 45 50 • Fax 75 50 45 51 • englene@7himmel.no • Design: Whitefox AS • Webløsning: Seria AS  

Newsletter Facebook